JOBBA HOS OSS – BLI VOLONTÄR! EID FESTIVAL 2018

Att vara volontär på Järva unity kultur festival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum. Det är det ultimata sättet att kombinera ditt kultur intresse med givande uppgifter. om du ger oss av din tid ditt engagemang, ger vi dig möjlighet att komma in gratis både dagen och kvällen och uppleva festivalen på ett helt nytt sätt. Festivalen pågår en dag den 22 augusti från 12:00-20:00 , Men på kvällens event börjar efter två timmar och pågår tills kl: 3:00

Gästenheten

VI söker  gästvärdar som tar hand om våra inbjudna gäster under festivalen. passar dig so professionell  väl organiserad  och även är språk kunnig. Vi kommer även behöva volontärer som svarar gästens frågor och visar runt.

Biljett
Vi behöver hjälp att bemanna Barnen under aktiviteter och i vårt festivalcenter. Främst kommer volontärerna att sköta biljetthanteringen samt informera besökarna och se till att de har det bra. Passar dig som är serviceminded och du får gärna ha kassavana. Det finns även plats för dig som gillar att ta mer ansvar på våra olika Barn Karuseller samt festivalcenter.


skicka Mail bara till info@ungasomalier.org eller kontakta till Hibo Omar och Hodan samtar via Facebook.

Dela inlägg

Facebook
Twitter
LinkedIn