Idag fick SUIS besök av MUCF

Idag fick SUIS besök av MUCF. Vi hade samtal om SUIS tidigare arbeten, pågående projekt och våra framtidsplaner. SUIS vill uppmuntra och stödja unga att bidra, komma med egna initiativ och leda projekt och aktiviteter som gynnar de.

SUIS vill bygga starka relationer med organisationer som delar våra mål och demokratiska förhållningssätt. SUIS vill stärka ungas engagemang i civilsamhället. Vi är glada att MUCF har samma syfte som oss och vi är tacksamma för deras stöd.

SUIS har aktiviteter och  kurser över hela landet. Vi träffas och gör roliga saker tillsammans. Vår verksamhet riktar sig främst till dig som är upp till 26 år, men alla är välkomna att bidra och vara med på våra aktiviteter.

Vi behöver hjälp i lokalavdelningarna med ungdomsledare, styrelseledamöter och funktionärer. Det gäller från att arrangera lokal aktivitet , studiebesök till att arrangera och hålla i kurser och aktiviteter. Inget bidrag är för litet! Ta gärna kontakt med http://www.ungasomalier.org/our-volunteers/.

Tillsammans kan vi skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar, samt ta del av en otrolig gemenskap och roliga aktiviteter.

Välkommen att bli en i vårt gäng!

Dela inlägg

Facebook
Twitter
LinkedIn